UGLJEVIK

Novi poraz izabranika Admira Raščića!

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je i u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nakon Poljske izabranike Admira Raščića u Ugljeviku je savladala Češka s 2:0.

Admir Raščić upisao je novi poraz na klupi U17 selekcije Bosne i Hercegovine. U Ugljeviku je Češka bila bolja i 42-godišnji stručnjak je ponovo ostao bez značajnijeg rezultata s nacionalnim timom.

Ovog puta nije pomogao ni domaći teren. Igra je ponovo bila nepovezana, skromna i slaba, pa je Češka lagano obavila posao u ovom meču i vjerovatno ide na Evropsko prvenstvo.

Do vodstva Česi dolaze u 11. minuti. Defanzivac Jiri Miček najbolji je u skoku nakon kornera Čižeka i donosi svom timu prednost od 1:0, prenosi SportSport.

Bilo je prilika za promjenu rezultata u prvom dijelu. Pokušavao je nešto i bh. tim, no završnica je bila veoma skromna i na odmor se otišlo rezultatom 1:0.

U nastavku Češka završava posao u ovom duelu. Igrala se 65. minuta kada Lukas Moudry pogađa za 2:0 i donosi svom timu povećanje vodstva.

To je bio i konačan rezultat ovog meča iako je razlika mogla biti i veća, pa su se izabranici Admira Raščića oprostili od svih opcija za prolazak na Euro.

Admir Raščić je odradio svoj 16. meč na klupi U17 selekcije. Ovo mu je osmi poraz uz samo dvije pobjede i šest remija. Gol razlika je 14 datih i 33 primljena gola.

VEZANE VIJESTI

U-17 I U-19

Selektori kadetske i juniorske reprezentacije BiH bit će smijenjeni!

TURSKA

Raščićevi izabranici remizirali protiv Velsa

ZENICA

Kadetska selekcija Slovenije pregazila 'Raščićeve bebe'

ZENICA

Admir Raščić na okupljanje reprezentacije pozvao sina

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori