PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Nastavljajući svoju predanost podršci mladim talentima i ulaganju u budućnost Bosne i Hercegovine Hifa Petrol, najbržerastuća bh. naftna kompanija, ponovno provodi projekt stručnog osposobljavanja pripravnika u 2024. godini.

Ovaj projekt, pokrenuli su 2021. godine, a osmišljen je s ciljem pružanja podrške mladim ljudima u pronalasku prvog zaposlenja, omogućujući im sticanje neprocjenjivog radnog iskustva.

"Naš fokus je na kontinuiranom ulaganju u mlade talente i zadržavanju kvalitetnih kadrova koji će graditi svoje karijere u našoj domovini. Kroz projekte kao što je sponzoriranje perspektivnih sportista, koji su postali zaštitna lica naše kompanije, dokazujemo našu posvećenost podršci uspješnih mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Od 2021. proširili smo naše napore kroz omogućavanje mladima da steknu prvo radno iskustvo", istakli su iz Hifa Petrola.

Kroz ovaj program zapošljavanja, visokoobrazovani pripravnici imat će priliku da se obrazuju i iskuse sve aspekte timskog rada. Kroz dinamičan i kreativan pristup, upoznat će se s poslovanjem svih organizacijskih jedinica kompanije.

Hifa Petrol, dugogodišnji nosilac titule Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafte i plina, posvećen je razvoju potencijala svojih zaposlenika. Kroz mentorski pristup, osiguravaju se prilike za razvoj vještina potrebnih za učešće u složenijim projektima kompanije. Uspješni pripravnici imaju mogućnost stalnog zaposlenja u kompaniji.

"Duboko smo posvećeni podršci naših pripravnika, postavljajući pred njih izazove i očekivanja te ih učeći vrijednostima koje njegujemo u kompaniji. Nastavit ćemo s praksom zapošljavanja obrazovanih i talentiranih mladih ljudi, osposobljavajući ih za samostalan rad", izjavio je Muhamed Vrabac, direktor Hifa Petrola.

Hifa Petrol trenutno zapošljava preko 530 uposlenika. Kroz nova zapošljavanja, nastoje osigurati sigurnost i dobrobit svojih zaposlenika i kupaca te pružiti kvalitetno radno okruženje.

Osim ovog konkursa za prijem pripravnika, kompanija ima stalno otvoren konkursza zapošljavanje, birajući kandidate na osnovu potreba društva.

Sve prijave se mogu poslati na e-mail adresu [email protected].

Konkurs za prijem pripravnika otvoren je do 21. marta 2024. godine.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

PROMO

HPLUS EURO6: Kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom!

PROMO

Uplovite u nezaboravnu zabavu s 70 KM premium dobrodošlice!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori