MARINA MUNTANER

Hodala sa Asensiom i Navarrom, a sad uživa sa Zidaneovim sinom

MARINI JE POZNATA SVLAČIONICA REALA

Prezime Zidane može svašta osim - proći neopaženo. Zinedaneov sin Luca je Realov golman na posudbi u Racingu iz Santandera.

Ovih dana se hvali novom djevojkom kojoj je svlačionica Reala otprije poznata. 

Luca (23) je odnedavno u vezi s Marinom Muntaner, španjolskim modelom i (to je za istinski postala profesija) influensericom. 

Marina ima 27 godina, a u fokus javnosti upala je odavno, kad je postala Miss Baleara. Luca je sin Zinedinea Zidane i Veronique Fernandez. Za Zinedinea znate ko je.

Marina je već probirala i svlačionice madridskog Reala. Ljubav je svojedobno planula između nje i Lucinog suigrača, Marca Asensija.

Marco Asensio i Luca Zidane nisu jedini nogometaši s kojima je gđica Muntaner bila u vezi. Između Luce i Marca srce joj je kucalo za Xima Navarra, 30-godišnjeg desnog bočnog Alavesa.

Marina i Luca ljetne su dane svoje mlade romanse najprije uživali na Ibizi, a onda malo skočili do Francuske, piše 24sata.hr.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori