23.10.2018

Baka: Sretan sam jer su me prije 2 mjeseca smjenjivali!

Objavljeno : 08-05-2018 13:54h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

“Sretan sam, presretan zbog osvojenog naslova prvaka iz više razloga, a posebno bih zahvalio zlim jezicima koji su me rušili, oni su mi dali snage i pomogli mi da na koncu ostvarim uspjeh”, kazao je za Goal Blaž Slišković.

“Slavlje je bilo skromno, bili smo na večeri, ljudi iz kluba, stožer, igrači… nije ni bilo potrebe za nekom velikom feštom jer su još dva kola do kraja i treba maksimalno ozbiljno odraditi sve utakmice. Nadam se da će prave fešta biti nakon utakmice s Krupom, da će stadion biti pun kao i prošle godine”, kaže Slišković koji je u subotu pobjedom 3:1 nad Širokim osigurao naslov prvaka.

“Sretan sam zbog kluba, ovo nam je treći uzastopni naslov prvaka, šesti ukupno, što nas čini najuspješnijim klubom u BiH. Sretan sam i jer sam uspio obraniti naslov prvaka, u situaciji kad su me prije 2-3 mjeseca smjenjivali i pričali svakakve budalaštine, pogotovo neki portali, koji su mi svojim lažima dali još veću motivaciju, ulili mi dodatnu snagu i energiju da izvedem zacrtani cilj koji je klub stavio pred mene”, kaže Baka.

Zrinjski čeka novi izlet u Europu, prilika da se nešto zaradi i popuni klupski budžet. Lani su u 2. pretkolu za jedan gol ispali od Maribora, koji se probio u skupinu Lige prvaka s moskovskim Spartakom, Sevillom i Liverpoolom. “Od trenutka kad smo osigurali naslov prvaka, okrenuli smo se planovima i razmišljanjima kako složiti što bolju momčad i pokušati proći koje pretkolo. Kako se pojačati, koga sve možemo dobiti. Naravno, mi nemamo budžet da možemo dovesti neka zvučna imena, ali po BIH i zemljama iz okruženja ima kvalitetnih mladih igrača koji nam mogu pomoći. Nadajmo se da će ovaj put biti više sreće nego prošle godine”, zaključio je Baka Slišković.