5.4.2020

Propao im bitan transfer, njihov plan pada u vodu?

Objavljeno : 27-01-2020 10:26h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Barcelona nije uspjela dovesti napadača Valencije Rodriga Morena. Pregovori su pukli, pa će Rodrigo ostati udarna igla Šišmiša, javljaju katalonski mediji.

Barca je u potrazi za napadačem nakon ozljede Luisa Suareza, a operacija dovođenja Rodriga bila je vrlo komplicirana.

Plan je bio sljedeći: Barca je namjeravala dovesti Bruna Fernandesa iz Sportinga i odmah ga posuditi Valenciji do kraja sezone, nadajući se da bi joj Valencia u tom slučaju prepustila Rodriga. Oba igrača stajala bi Barcu oko 60 milijuna eura.

Međutim, Valencia nije pristala na takvu pogodbu – bili su voljni pustiti Rodriga na posudbu samo s obvezom otkupa. Problem je i što Fernandesa želi Manchester United, koji je odmah ”podebljao” ponudu. Sporting bi tako trebao zaraditi oko 80 milijuna eura na Fernandesu, koji se uskoro očekuje u Manchesteru na liječničkim pregledima i potpisu ugovora.

Sve u svemu, Barcelona je ostala bez napadača, a do kraja transfernog roka ostala su nepuna tri dana. Iz kluba je stigao demanti da je Barcelona zainteresirana za Dušana Tadića kao alternativu Morenu, a ne planiraju ni dovesti neko pojačanje ”reda radi” kao svojevremeno Kevina Princea Boatenga.

Tako bi Quique Setien, pišu katalonski mediji, lako mogao dobiti naputak da se do kraja sezone snađe s onime što ima na raspolaganju.

Tagovi: Barcelona