16.12.2019

‘Plemići’ danas kreću u lov na europski iskorak

Objavljeno : 11-07-2018 10:06h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Igrači HŠK Zrinjski danas u Trnavi igraju prvu utakmicu kvalifikacija za LP. Mediji malo ili nimalo pišu o toj utakmici, što je možda i bolje jer će Plemići danas na prazan stadion u Trnavi istrčati neopterećeni.

Prednost prvaka BiH je svakako to što je momčad ostala na okupu u odnosu na prošlu sezonu. To je ujedno i najveća prednost Plemića u odnosu na protivnika koji je bitno izmijenio kostur momčadi.

Zrinjski će u današnju utakmicu i novu sezonu krenuti s novim trenerom, a sudeći po svemu Miše neće puno mijenjati sustav u odnosu na Sliškovića.

Navijači Zrinjskog najviše nade polažu u trojac Filipović, Bilbija i Todorović i ako njih trojica budu raspoloženi za igru Plemići se mogu nadati pozitivnom rezultatu koji će im dati dodatnu snagu pred uzvratni susret koji se igra za sedam dana u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom.

I ovaj puta državna TV BiH nije našla za shodno da osigura prenos , ali na svu sreću postoji Arena sport zahvaljujući kojoj će ljubitelji nogometa moći pratiti nastup prvaka države u najprestižnijem europskom takmičenju.