20.4.2018

Ibišević večeras predvodi Herthu u novu pobjedu!

Objavljeno : 04-11-2016 14:42h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Meč koji nam otvara novo kolo Budeslige igra se večeras u 20:30h između Hertha BCS – Borussia M’Gladbach, koji nam obećava dosta uzbudjenja.

Naravno, nama je ovo interesantan meč jer Herthu i večeras predvodi sjajni golgeter Vedad Ibišević, koji je trenutno najbolji strijelac ekipe iz Berlina. Kvota da će Ibišević dati jedan i više golova je 2.70, a dva gola visokih 11.00.

Što se tiče same utakmice, ovo bi trebali da znate. Hertha je pobijedila sve utakmice koje je igrala kod kuće ove sezone, dok je Borussia posljedne 4 utakmice u prvenstvu izgubila, tip za ovu utakmicu je pobjeda domaćina.

Bonus xbon

Uzmi bonus za klađenje svaki put kada uplatiš depozit putem xBon-a ili xPay-a, bez troškova provizije, a Meridian ti prilikom svake uplate depozita poklanja 5% Bonusa od uplaćenog depozita na tvoj Bonus račun.

Nakon što ste uplatili depozit potrebno je kotaktirati korisnički servis putem maila, Live Chat-a, Viber ili WhatsApp chat-a za uplatu Bonusa.

Sredstva koja ste uplatili putem xBon-a ili xPay-a i na osnovu kojih ste dobili Bonus, moraju biti iskorištena za odigravanje tiketa ili kazina.

U slučaju djelimičnog korištenja depozita, a iskorištenog Bonusa pri traženju isplate, zadržavamo pravo da odbijemo 10% od preostalog iznosa na ime troškova obavljene transakcije. Promocija važi do 31.12.2016.