24.3.2018

Društvene mreže brutalno se naslađuju zbog ispadanja PSG

Objavljeno : 06-03-2018 23:59h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Još se nisu slegli svi dojmovi nakon ispadanja PSG-a u Ligi prvaka.

Igrači PSG-a bili jako razočarani nakon poraza i ispadanja od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka. Kritičar je bio veznjak Julian Draxler prema treneru Unaiju Emeryju. Draxler je odigrao posljednjih 14 minuta…

“Zabili smo za 1-1, ali to nije ništa promijenilo, situacija je za nas bila ista. Trebali smo nastaviti pritiskati, napadati. Ostali smo bez igrača, a iako smo uspjeli izjednačiti, čitav je stadion znao da neće biti preokreta jer nismo imali intenzitet na terenu. Real je bio samouvjeren, uopće nije pokazivao nervozu”, rekao je Draxler televiziji ZDF nakon utakmice.

Real Madrid pokazao se kao zaokruženija momčad sa smislom i dobrom postavljenom taktikom dok Parižani nisu igrali u skladu s renomeom jedne od najskupljih momčadi svih vremena.

“Ljetos smo potrošili 400 miliona eura i svi su krenuli pričati kako će se stvari promijeniti, ali mi ponovno nismo uspjeli proći dalje. I dalje sam uvjeren da ova momčad može dati puno toga, ali u ovakvim se utakmicama vidi da nam i dalje nešto nedostaje za osvajanje velikog trofeja. Moramo dobro razmisliti o svemu”, priznao je 24-godišnji njemački nogometaš. Društvene mreže “gore” zbog šala na račun PSG-a.

Tagovi: PSG