3.4.2020

Atletico dogovorio dolazak drugog pojačanja iz Porta

Objavljeno : 04-04-2019 14:15h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Kako prenosi portugalska A Bola, madridski Atletico je dogovorio dolazak drugog pojačanja iz Porta. Prije desetak dana, Rojiblancosi su dogovorili dolazak aktualnog kapetana portugalskog prvaka, Hectora Herrere, a prema najnovijim informacijama odlučili su ‘opustošiti’ svlačionicu tog kluba jer će u njihove redove doći lijevi bočni igrač kluba s Dragao stadiona.

Trener Diego Simeone, nakon što je produžio ugovor s madridskim klubom ranije ove godine, suočio se s rasipanjem igrača. Klub bi trebala napustiti čak četiri nositelja igre, stoga se Colchonerosi pripremaju za novu eru.

Iz tog razloga, odlučili su promptno dovesti zamjenu za Lucasa Hernandeza koji je i službeno predstavljen kao novo pojačanje Bayern Munchena. Tako će iz Porta na Wandu Metropolitano doći Alex Telles. 26-godišnji Brazilac s talijanskom putovnicom koštat će 30 milijuna eura, iako otkupna klauzula nalaže iznos od 10 milijuna eura više. Međutim, A Bola prenosi kako će klubovi uskoro postići dogovor oko smanjene cijene te će Telles preseliti u španjolsku prijestolnicu.

Hector Herrera će stići besplatno jer mu po isteku sezone okončava ugovor.

Tagovi: Atletico Madrid