20.3.2018

Ancelotti: Ne može se ovako odlučivati o polufinalu LP!

Objavljeno : 19-04-2017 06:28h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Bayern se na Santiago Bernabeuu oprostio od još jedne Lige prvaka. No, i ovoga puta se nakon sjajne utakmice najviše priča o suđenju.

“Bili smo hrabri i stigli ovdje po pobjedu, no u nekim situacijama nismo imali dovoljno sreće. Također, nismo imali sreće niti u nekim sudačkim odlukama” rekao je iskusni kapiten Bayerna Philipp Lahm.

Carlo Ancelotti je bio prilično izravan: “Ponosan sam na svoje igrače, dali su doista sve od sebe. Sve je bilo kako treba – osim suđenja. Šteta, u suprotnom bi ovo bila savršena nogometna večer. Ne mislim da je Real imao utjecaja na suce, oni su jednostavno griješili. Nikada nisam bio zagovornik videotehnologije, ali moram priznat da mi je ova utakmica promijenila mišljenje” rekao je Carlo Ancelotti, pa dodao:

“Ne može se o polufinalu Lige prvaka odlučivati na ovakav način. Poslije utakmice sam pričao sa Zidaneom, složio se sa mnom da suđenje nikako nije bilo na razini ove utakmice. To se ne smije događati na utakmicama ove razine, vjerujem da će se videotehnologija uvesti što prije.”