4.4.2020

Učlani se i postani dio najbolje škole fudbala u BiH!

Objavljeno : 19-08-2019 23:23h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Uz početak nove školske godine, škola fudbala Valter iz Sarajeva vrši upis i novih članova, potencijalnih novih Zmajeva i reprezentativaca BiH.

Škola fudbala Valter osnovana je 2011. godine i njihov cilj je da u godinama koje dolaze iz ove škole izlaze veseli, zdravi, sportski obrazovani dječaci. Garancija tome su znanje i iskustvo njhovih trenera, koji rade sa dječacima kako bi svi članovi konstantno napredovali i postajali bolji ljudi i sportaši.

“Ono što je bitno je da je naš svaki trening usmjeren na učenje nečega novog i nečeg uspješnijeg nego prethodnog puta. Mi želimo da naša djeca se osjećaju posebno i da vrijeme provedeno kod nas bude najviše moguće kvalitetno vrijeme koje mogu provesti.” – poručuju iz ŠF Valter.

Škola fudbala Valter podržava sve dječake koji vjeruju da uvijek mogu napraviti više i bolje. Također, radi se na unapređenju timske sposobnosti, na razvoju tolerancije i poštenja kao socijalne kompetencije.

Valterovce su podržali i Edin Džeko, Emir Spahić, Miralem Pjanić i mnoga druga eminentna imena bh. i evropskog fudbala. Mnoge od njih dječaci posjećuju i igraju utakmice protiv omladinskih selekcija njihovih kluba.

Članovi ŠF Valter imaju najbolje i najsavremenije uvjete za rad:

  • Najveći balon u regiji
  • 3 terena sa umjetnom travom dimenzija 20×40
  • 1 teren dimenzija 45×75
  • Najbolji uslovi za trenažni proces
  • Parking ispred samog balona
  • Najmodernija led rasvjeta

Ukoliko želite da postanete dio tima, možete se učlaniti već sada.

Sve informacije možete dobiti na www.sfvalter.ba ili pozivom na broj telefona 062/667-000. Također, detalje i slike možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici ŠF Valter. I ti možes biti Zmaj, pridruži se!