22.2.2018

Željo protiv Širokog neće imati ‘vjetar u leđa’

Objavljeno : 17-04-2017 19:17h Objavio: BHFudbal.ba (A.P)

Južna tribina stadiona Grbavica bit će zatvorena za drugu polufinalnu utakmicu Kupa BiH u srijedu, između Željezničara i Širokog Brijega.

Prva utakmica koja je odigrana prošle srijede na Pecari završena je pobjedom Širokog Brijega od 1:0, a s obzirom da Željo već tri godine nije igrao finale Kupa BiH, u srijedu će biti itekako motivisani za prolaz dalje.

Ipak, Željezničar neće imati ‘vjetar u leđa’ u srijedu zbog zatvaranja Južne tribine, na kojoj će se raditi ispitvanja vezana za njenu izgradnju.

“S obzirom na to da će tokom cijele sedmice trajati ispitivanja terena vezana za izgradnju južne tribine, jug će biti zatvoren za utakmicu u srijedu, pa će navijači revanš protiv Širokog Brijega moći gledati sa zapadne, istočne i sjeverne tribine. Cijene za zapadnu tribinu ostaju iste kao i za svaku drugu utakmicu 20 i 25 KM, dok će ulaznice za istočnu i sjevernu tribinu imati jedinstvenu cijenu od 5 KM. Također svi pretplatnici, odnosno vlasnici sezonskih i desetogodišnjih ulaznica moći će duel protiv Širokog Brijega gledati sa sjeverne tribine”, saopćili su iz Fudbalskog kluba Željezničar.