20.2.2020

Vlado Jagodić: Želimo pobjedom pozdraviti navijače

Objavljeno : 09-11-2018 17:24h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Pred nogometašima Jedinstva iz Bihaća je posljednja domaća utakmica jesenjeg dijela Prve lige Federacije BiH protiv Novog Travnika.

Simpatizeri kluba smatraju kako je ovo idealna prilika za maksimalni bodovni plijen, s obzirom na to da bihaćki “crveno – bijeli” trenutno imaju 18 bodova više na kontu od sutrašnjeg rivala.

“Stanje na tabeli jeste razlog za optimizam, ali nikako i za podcjenjivački odnos. Respektiramo ekipu Novog Travnika i cijeli sam tjedan upozoravao svoje igrače na težinu i važnost ovog meča. Ipak, učinit ćemo sve da naše navijače pozdravimo pobjedom i uhvatimo priključak s vodećim timovima prvoligaškog poretka”, rekao je šef stručnog stožera Jedinstva Vlado Jagodić. Prvotimac Elvin Halavać ističe kako je kvaliteta na strani Jedinstva:

“Moramo ispoštovati ono što je šef struke isplanirao i ne bismo trebali imati problema. Prenijet ćemo dobru atmosferu iz svlačionice na teren, te uz podršku naših vjernih navijača pokušati osvojiti sva tri boda “.

Sutrašnja utakmica između Jedinstva i Novog Travnika igra se na stadionu „Podno borića“ u Bihaću od 13 sati i 30 minuta.