24.2.2018

Nedim Hadžić: Ovo je potvrda dobrog rada u FK Sarajevo

Objavljeno : 13-09-2017 09:30h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Juniorska reprezentacija BiH remizirala je jučer sa Bugarskom. Utakmica u Sofiji završena je rezultatom 4:4, a fantastičnu partiju pružili su dječaci FK Sarajevo. Naime, mladi napadač, Nedim Hadžić, postigao je čak tri gola na utakmici, a u strijelce se upisao i Demirel Veladžić.

“Jako sam sretan zbog postignutih golova. Odigrali smo dobro, a utakmica je bila dopadljiva za gledanje, uz veliki broj postignutih golova. Smatram da možemo biti zadovoljni kako smo odigrali, ali naravno ima tu još dosta prostora za napredak. Moramo koncentraciju u igri držati tokom svih 90. minuta i ovakve utakmice su odlična prilika da se još bolje upoznamo i uigramo. Što se tiče moje igre, mogu reći da sam zadovoljan. Osjećam se dobro, uspio sam postići gol i protiv Viteza za vikend, a golovi u dresu reprezentacije su potvrda dobrog rada u mom klubu. Nadam se da neću stati i za mene je ovo velika motivacija za daljni rad.”, rekao Hadžić.

“Ova reprezentativna generacija ima sigurno kvaliteta i potencijala i mogu reći da je atmosfera dobra od prvog dana okupljanja. Posebno mi je drago što je pored mene tu još pet igrača iz Akademije FK Sarajevo.”