18.2.2019

Hrvatski mediji: Luka Menalo jednom nogom na Maksimiru!

Objavljeno : 10-02-2018 16:06h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Još ima ponešto vremena do kraja prijelaznog roka, međutim, kako sad stvari stoje, Modri se neće pojačavati za ovo proljeće. Procijenili su u Maksimiru da nema potrebe raditi gužvu u momčadi do ljeta, kad je ionako izvjesno da će i ovaj igrački kadar ispuniti rezultatske ciljeve.

Nije da u Dinamu ne rade na pojačanjima, Modri su se već okrenuli prema ljetnom prijelaznom roku, kad planiraju veće promjene u svlačionici.

Dobro, planova je bilo i za zimu, nisu se svi ostvarili, ali na ljeto bi uistinu moglo biti prometnije. Dakle, prvo ime je Luka Menalo.

Mlado krilo iz Širokog već je neko vrijeme u uskom fokusu, a prema najnovijim informacijama pregovori su u završnoj fazi i Menalo bi trebao postati Dinamov igrač! Ali, od ljeta. Ostao bi, znači, do kraja sezone u Širokom, pomogao Sabliću u borbi za Europu, a onda bi na ljeto odjenuo modri dres. Još Dinamo i Široki trebaju riješiti neke detalje, naravno, dok posao nije potpisan, nećemo reći da je završen, ali, da je blizu – jest.

Jedno od pitanje jest i hoće li Dinamo odmah kupiti Menala pa ga ostaviti na posudbi do ljeta, ili će transfer formalizirati tek na ljeto. No, to su, zapravo, nevažne sitnice, uglavnom, ako sve bude kako bi trebalo biti, Menalo će biti Dinamov. Momak je već neko vrijeme zanimljiv Modrima, međutim, kad je odigrao dvije odlične predstave u dresu BiH-reprezentacije i kad ga je javno pohvalio i izbornik Prosinečki, Dinamo je još više zagrizao i krenuo u pravu akciju. Menalo bi, znači, mogao postati to prvo ljetno Dinamovo pojačanje.

Bila bi tada u Maksimiru čak četvorica (potencijalnih) reprezentativaca Bosne i Hercegovine, tu su već Izet Hajrović, Armin Hodžić i Amer Gojak.

Menalo je korak do Maksimira, vrlo blizu. Što bi se reklo na dresu su već otisnuli slovo M, no prezime mu ima još pet slova, ima tu još posla…