20.4.2018

Hodžić: Konkurencija te tjera da se trudiš i bolje radiš!

Objavljeno : 12-01-2018 11:08h Objavio: BHFudbal.ba (A.P)

Napadač zagrebačkog Dinama, Armin Hodžić govorio je za zvaničnu klupsku stranicu o pripremama, konkurenciji i ciljevima ove sezone.

“Ovo je baza priprema i krećemo polako s programom. Svi smo se odmorili, bio sam u Dubaiju i Sarajevu. Očekujem da pripreme prođu bez ozljeda i da se svi skupa dobro pripremimo. Ovo su nam prve pripreme s trenerom Cvitanovićem, vidjet ćemo kako će sve izgledati, rekao je Hodžić, te dodao:

“Henriquez je otišao, želim mu puno sreće i nadam se da će tamo biti najbolji. Što se tiče Gavranovića, svi su dobrodošli ovdje i svaka konkurencija tjera tebe da se trudiš i bolje radiš. Na pripremama smo, svatko ima svoju šansu, svi se trebamo dokazati. On je dobar igrač, sigurno u Dinamu niti jedan igrač nije ovdje slučajno. Vjerujem da možemo igrati i zajedno u napadu”, govori Hodžić i nastavlja o ciljevima:

“Sve najbolje očekujem. Nećemo još pričati o naslovu prvaka. Mi se pripremamo da budemo što bolji u proljetnom dijelu sezone i da ispunimo sve što od nas trener traži. To je najbitnije”, rekao je popularni Ara.