19.2.2020

Bojan Nastić za BHFudbal.BA: Nećemo izgubiti u Beču!

Objavljeno : 12-11-2018 22:45h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se okupila u Beču i odradila prvi trening u sklopu priprema za meč UEFA Lige nacija sa Austrijom.

Igrač Genka, Bojan Nastić, među prvima je stigao danas u Beč i odradio večerašnji trening. Za BHFudbal.ba govorio je o utakmici protiv Austrije.

“Atmosfera u ekipi je odlična. Večeras smo i odradili lagani trening. Protiv Austrije nas sigurno očekuje jedna teška utakmica. Oni će morati napasti da osvoje tri boda, ali tu vidim našu šansu, da iskoristimo njihovu ofanzivu i iz kontranapada im damo gol.”- govori Nastić za BHFudbal.ba i dodaje:

“Kroz ove utakmice smo pokazali da smo ekipa koja zna da igra takmičarski, tako da sam ubijeđen da nećemo izgubiti i da ćemo zadržati prvu poziciju.”

Zmajevi će imati veliku podršku navijača u Beču.

“Podrška navijača će nam mnogo značiti jer su nam oni uvijek vjetar u leđa i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati poslije utakmice.”

Igranje za reprezentaciju ostvarenje igračkog sna.

“Igrati za repreentaciju mi mnogo znači i svaki igrač sanja da bude dio reprezentacije. Eto, meni se to ostvarilo i mnogo sam sretan zbog toga. Trudit ću se da svojim igrama zadržim taj status.” – govori za kraj Nastić.

Tagovi: Austrija  BiH  Liga nacija