22.2.2018

Zlomislić: Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu Širokog!

Objavljeno : 12-02-2018 21:24h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

NK Široki Brijeg u nedjeljnim prijepodnevnim satima i službeno je potvrdio povratak Damira Zlomislića. Ovaj iskusni veznjak u svoj matični klub vratio se nakon polugodišnjeg boravka u bjeloruskom Shakhteru u koji je bio prešao upravo s Pecare odmah po osvajanju Kupa BiH.

Za klub iz jednog od najmlađih bjeloruskih gradova upisao je 13 prvenstvenih nastupa. Iako je imao priliku sa svojim dojučerašnjim suigračima osvojiti naslov prvaka Bjelorusije, sve su upropastili u posljednja dva kola kada su upisali dva poraza te tako završili na trećem mjestu.

”Nakon sporazumnog raskida s dosadašnjim klubom Shakhterom iz Soligorska, najkonkretniju ponudu sam imao iz Širokog Brijega i sa zadovoljstvom sam ju prihvatio. Tu sam domaći i najbolje se osjećam tako da mi nije teško palo što se vraćam u svoj matični klub“, izjavio je Damir Zlomislić za službenu Facebook stranicu premijerligaša s Pecare.

”Moji osobni ciljevi i ambicije su isti kao i klupske. Želimo pružati što kvalitetnije igre i dosegnuti što viši plasman u prvenstvu. Svi smo radni i motivirani to i ostvariti. Nadam se da će nas ovoga puta ozljede zaobići te da ćemo na kraju sezone svi zajedno proslaviti ostvareni uspjeh, kako mi igrači, tako i stručni stožer, uprava i naši vjerni navijači. I prije sam govorio, a to ću i sada ponoviti, velika je odgovornost i obveza igrati i predstavlja svoj grad, tako da sam silno motiviran ostvariti pravi rezultat u ovoj sezoni“.

S njim je potpisan ugovor na 2,5 godine nakon što je prethodno konačno riješena i sva „papirologija“ s bjeloruskim klubom. Ovaj 27-godišnji veznjak je u karijeri, osim za matični klub, igrao za GOŠK, češki Vlašim, Rijeku, rumunjski Brašov, Istru, turski Gaziantep te na koncu bjeloruski Shakhter.

Širokobriježani su sve dogovorili i s 26-godišnjim napadačem Draženom Bagarićem, ali za njega se još uvijek čeka dokumentacija iz Bjelorusije.