24.2.2018

Ulaznice za vječiti sarajevski derbi od danas u prodaji

Objavljeno : 19-05-2017 10:39h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

FK Sarajevo u sklopu 9. kola doigravanja za prvaka BiH dočekuje Željezničar. Utakmica na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu na rasporedu je u subotu, 20. maja i igrati će se sa početkom u 17 sati.

Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji su od petka 19.5. i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan, te na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija, ispred Gradske tržnice, na blagajnoj u BKC-u i u prodajnim kućicama na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po sljedećim cijenama:

– Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM za članove FK Sarajevo, 10 KM za sve one koji nisu članovi kluba.

– Tribina “Istok” – 8 KM,

– Tribina “Zapad” – 10 KM.

Vrijedi istaći da će se ulaznice za Tribinu “Zapad” kupovati isključivo u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b u skladu sa uputama iz PU Centar, uz pokaz lične karte.

NAPOMENA: Na dan utakmice, ulaznice se neće moći kupiti na prodajnim mjestima oko koševskog stadiona i na platou KSC Skenderija, a svi naši navijači i simpatizeri svoje karte moći će kupiti sutra na sljedećim lokacijama: Ispred Katedrale, blagajna BKC, ispred Gradske tržnice, Bordo Fan Shop-ovi (Maršala Tita 38b/ Bezistan) i Odjel za članstvo i ulaznice.

FK Željezničar organizovati će prodaju ulaznica za svoje navijače u sopstvenom aranžmanu, prenosi zvanična stranica bordo kluba.