26.3.2019

Topnik sa Vrbasa želja velikog Stevena Gerrarda!

Objavljeno : 07-08-2018 22:58h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

U prva tri kola Premijer lige BiH za sezonu 2018/2019 jedan igrač posebno se istakao i skrenuo veliku pažnju evropske fudbalske javnosti.

Elvir Koljić, napadač Krupe postigao je pet golova zbog čega je njegov klub dobio nekoliko ponuda i inkasirati ozbiljnu sumu novca za uvjete u BiH.

Kako je predsjednik Krupe, Draško Ilić, potvrdio medijima – na stolu kluba stoje ponude Panathanaikosa, Red Stara iz Francuske, Vassland Beverena – ali i velikog, najtrofejnijeg kluba Evrope, Glasgow Rangersa.

Upravo je od škotskog tima stigla posljednja ponuda, koju s klupe predvodi legendarna osmica Liverpoola – Steven Gerrard.

O iznosu kojeg bi Krupa mogla inkasirati eventualnom prodajom Koljića malo se zna. Poznato je da će u narednom kolu na stadion Krupe doći brojni evropski skauti, kako bi gledali Koljića u duelu protiv Mladosti – te eventualno pokušali završiti transfer koji bi trenutno najboljeg napadača u BiH odveo vani, a Krupio donio izdašnu novčanu svotu.

Predsjednik kluba kazao je i to da prate razvoj situacije i finansijske ponude – od kojih će naravno izabrati onu najbolju.