20.3.2018

Slavko Petrović: Kvalitetniji smo od ekipe Radnika

Objavljeno : 21-04-2017 12:30h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Igrači Željezničara predvođeni stručnim štabom otputovali su u Etno selo Stanišiće gdje će boraviti i trenirati do nedjeljnog susreta sa Radnikom.

U nedjelju od 17 sati na rasporedu je susret 5. kola Lige za prvaka između Radnika i Željezničara. Šef struke, Slavko Petrović, istakao je da očekuje čvrstu utakmicu, ali da smatra da je Željo kvalitetniji.

– Ovo nam je peti susret sa Radnikom ove sezone. Bit će to još jedna čvrsta utakmica, kao što su bile i prethodne dvije u Bijeljini. Mislim da smo mi ipak kvalitetniji, jer imamo tri pobjede i remi iz ranijih utakmica sa Radnikom, a i taj jedan susret smo mogli dobiti. Nadam se da će moji igrači kroz ovu neplaniranu pauzu koju smo imali uspjeti da se rekuperiraju i želimo doći do nova tri boda, kazao je Slavko Petrović.

Napadač Plavih, Stevo Nikolić, u posljednja dva susreta sa Radnikom je postizao golove. On se nada pobjedi u Bijeljini.

– Dajem golove svaki put kad mi se pruži prilika, šalim se. Potrefilo se da uvijek pogađam protiv Radnika, u posljednjoj utakmici protiv njih sam igrao svih 90 minuta, postigao gol i nadam se da je šef bio zadovoljan mojim nastupom. Želim pobjedu našeg tima i u Bijeljini, a ko će dati gol ili golove, to je zaista manje važno, rekao je Stevo Nikolić.