23.9.2019

Širokobriježani doveli tri nova igrača na Pecaru!

Objavljeno : 09-01-2019 14:42h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Nogometni klub Široki Brijeg i igrač Zvonko Pamić danas su postigli dogovor i ovaj 27-godišnji vezni igrač priključio se “Plavo-bijelima”.

Pamić je rođen u Puli, a karijeru je započeo u Žminju odakle je prešao u Rijeku. Iz Rijeke je ostvario transfer u njemačku Bundesligu u Bayer Leverkusen iz kojeg je išao na posudbe u Duisburg i Freiburg.

U sezoni 2014/15. prešao je u Dinamo odakle je kao posuđen igrač nastupao za Istru. Na početku ove sezone prešao je u crnogorski Titograd, a danas je nakon dogovora i potpisa postao član Širokog.

Osim Pamića novi igrači na Pecari su 20-godišnji veznjak Mato Stanić i 21-godišnji napadač Borna Petrović. I Stanić i Petrović u Široki Brijeg stižu na posudbu do kraja sezone. Stanić je izdanak Škole nogometa Široki Brijeg koji je ostvario transfer u zagrebački Dinamo gdje je nastupao u omladinskim kategorijama ovog kluba te za drugu momčad Dinama.

Petrović je mladi napadač koji je ponikao u Lokomotivi odakle je prešao u Lučko, a kasnije u Dinamo. Posljednji klub bio mu je NK Rudeš.