23.5.2019

Radnik i Krupa upisali tri boda protiv Mladosti i GOŠK-a!

Objavljeno : 18-08-2018 22:17h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Krupa je upisala drugu pobjedu ove sezone i to protiv veoma nezgodnog GOŠK-a (3:0). Domaći fudbaleri su već od samog početka stigli do prednosti a pogodak je već u četvrtom minutu postigao Elvir Koljić, koji je ubjedljivo prvi strijelac prvenstva sa sedam postignutih golova.

Mogao je u 15. minutu Kenan Hadžić da udvostruči prednost izabranicima Branislava Krunića, ali je bio neprecizan u izglednoj situciji.

Tim iz Gabele sa druge strane takođe je igrao veoma otvoreno i stvorio je dobru priliku u 28. minutu, međutim, mreža Jovana Kutića se nije zatresla.

U nastavku je tim iz kanjona Tijesno najprije preko Crnova, ovogodišnjeg pojačanja, povisio na 2:0 u 58. minutu, a sve dileme oko pobjednika, ako su postojale, razriješio je Milanović deset minuta kasnije.

KRUPA: Kutić, Makitan, Koljić, Puzigaća, Marjanović, Nikodijević, Marić, Handžić, Milanović, Maksimović, Crnov.

GOŠK: Kozić, Čolić, Bošković, Hasanhodžić, Ereiz, Aletić, Kulović, Đajić, Raguž, Zolj, Hajdarević.

RADNIK – Mladost DK 3:1

Radnik je poslije četiri vezana remija zabilježio pobjedu i skočio na treće mjesto na tabeli! Semberci su poslije preokreta savladali Mladost DK rezultatom 3:1 (2:1) iako su već na samom početku bili u zaostatku.

Na Gradskom stadionu u Bijeljini već u osmom minutu desio se hladan tuš.

Gosti iz Doboja kod Kaknja su poveli golom Petra Boje i potom se orjentisali na kontranapade iz kojih su mogli i da stignu do ubjedljivije prednosti.

Ipak u 28. minutu, Žižovićeva ekipa je uspjela da stigne do izjednačenja preko Hadžića, da bi u 44. minutu iz jedanaesterca napravila preokret.

Gol sa “kreča” za potpuni preokret postigao je Glišić.

Na početku drugog dijela, ponovo je dosuđen penal, koji je ovog puta realizovao Đurić i praktično “ovjerio” drugi trijumf za semberski tim.

RADNIK: Lučić, Radović, Franić, Martinović, Vasić, Popara, Peco, Hadžić, Glišić, Đurić, Aleksić.

MLADOST: Velić, Hreljić, Diallo, Tandina, Guzina, Sadiković, Bojo, Hiroš, Nikolić, Mujagić, Mišić.