22.10.2018

PRAVE MEGA TIM: Obren Cvijanović novi igrač Veleža

Objavljeno : 13-06-2018 13:14h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Dok su igrači Veleža na zasluženom odmoru, rukovodstvo Kluba radi na popunjavanju igračke križaljke, kako bi u što jačem sastavu dočekali novu sezonu u kojoj će biti prvi favoriti za ulazak u Premijer ligu.

Nakon Nusmira Fajića, u narednoj sezoni dres Veleža će nositi i Obren Cvijanović. Obren Cvijanović rođen je 30.08.1994. godine u Kotor Varošu. Prošlu sezonu odigrao je u NK Zvijezda, gdje je bio standardni član tokom cijele sezone odigravši 28 utakmica. U listu strijelaca se upisao 11 puta, a igra na poziciji krilnog napadača. Prije Zvijezde nastupao je za Krupu.

„Drago mi je da sam došao u jedan veliki klub kao što je Velež, koji ima ogromnu tradiciju i sjajne navijače. Prvi dojmovi su odlični, jer sam prezadovoljan kako sam primljen i dočekan od ljudi iz Kluba. Iskreno se zahvaljujem treneru Ibri Rahimiću i upravi na tome.“, rekao je Cvijanović.

„Poznajem pojedine igrače Veleža i smatram kako imamo ekipu da se borimo za sami vrh tabele. Sa svoje strane, mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum kako bi vratili Velež tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga“.