23.7.2019

NOVA OSTAVKA U ŽELJI: Hadžić dao neopozivu ostavku!

Objavljeno : 20-12-2018 14:29h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Adis Hadžić, predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar podnio je danas neopozivu ostavku. O ostavci u pismenoj formi obavijestio je članove Skupštine FK Željezničar, saopšteno je iz kluba sa Grbavice.

”Poštovani članovi Skupštine, kulminacija dešavanja uoči našeg narednog skupštinskog zasjedanja natjerala me je da još jednom dobro razmislim o svemu šta se dešava u našem klubu, šta se može desiti i na kraju šta će se desiti u nedjelju u hotelu ‘Bristol’. I pored svih mojih nastojanja da sinhronizujem moguća dešavanja odnosno da usaglasim detalje oko primopredaje kako bi sve proteklo u nekom tonu dostojnom najvišeg klupskog organa, u ovom trenutku ne vidim mogućnost da se to uradi u naredna dva dana i jednostavno više ne želim raditi na tome”, napisao je Hadžić, dodavši:

”Prema trenutnoj situaciji, kada naredno zasjedanje samo može donijeti dodatne podjele, uprkos tome što je odlazak dosadašnje uprave izvjestan isto kao i izjašnjenje skupštine o novoj upravi, ne mogu uraditi ništa drugo nego podnijeti neopozivu ostavku na poziciju predsjednika Skupštine FK Željezničar. U klubu, odnosno u skupštini imamo dovoljno kapaciteta da se redovno zasjedanje izvede bez mene. Neposredno prije slanja ovog maila, o svemu sam obavijestio potpredsjednika Skupštine gospodina Redžada Ćatića i klupsku administraciju, odnosno direktora gospodina Mirsada Šiljka. Moji Željovci hvala vam na povjerenju od prije dvije godine kada su sve ili gotovo sve ruke bile u zraku za skupštinske odluke, bila mi je čast i zadovoljstvo, to je Željo i želim nam svima da tako bude opet… Mi smo Željini, Željo je naš”, stoji u obraćanju bivšeg predsjednika Skupštine.