1.4.2020

Krstajić povukao ostavku na mjesto predsjednika Radnika

Objavljeno : 26-03-2020 22:06h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Mladen Krstajić povukao je ostavku koju je prošle godine ponudio upravi kluba. Odluka o povlačenju stigla je danas na adresu bijeljinskog kluba.

„Ovim putem želim da Vas izvjestim da sam dana 27. decembra 2019. godine na 22. sjednici podnio ostavku na mjesto predsjednika FK „Radnik“ Bijeljina. Kako Skupština kluba nije zasjedala od momenta podnošenja moje ostavke i istu nije prihvatila ili se na drugi način izjasnila o istoj, ovim putem vas obavještavam da povlačim podnesenu ostavku“, navodi se u pismu koje je Krstajić dostavio klubu, a u koje je portal InfoBijeljina imao uvid.

„Uvažavajući okolnosti i trenutak u kome se svi nalazimo, kako grad Bijeljina, tako i cijela Republika Srpska, BiH, Srbija i cijeli region, ovim putem želim iskazati odgovornost prema fudbalerima, navijačima, upravi i zaposlenim u FK „Radnik“ kao i ostalim građanima, na način da povlačim ostavku“, dodaje se u pismu, a prenosi infobijeljina.com.

Krstajić na kraju zaključuje da će na osnovu prethodno navedenog, a u skladu sa njegovim ovlašćenjima i mogućnostima u ovim okolnostima pomoći FK „Radnik“.

Prema saznanjima InfoBijeljina, Predrag Jović, predsjednik Skupštine FK „Radnik“ je danas poslao poziv za sazivanje sjednice u subotu.

5e7ceed9661a8330178039