20.1.2018

‘Ima-nema struje’: Široki Brijeg bolji od Borca!

Objavljeno : 10-09-2017 22:19h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Široki Brijeg je bio bolji suparnik protiv Borca i posve zasluženo slavio sa 2:0, ali susret su obilježili jako nevrijeme i tri prekida utakmice zbog nestanka električne energije, odnosno lošijeg rada reflektora.

Nakon je u tim trenucima padao do te mjere da uistinu uvjeti za odigravanje utakmice nisu bivali normalni, no susret je ipak svaki puta nastavljan i na kraju kako-tako privden kraju. Nakon prekida u trajanju od sedam minuta utakmica je ipak nastavljena. Kao da je taj prekid pogodovao domaćinima, pa su zaigrali još bolje i u 24. minuti stigli do toliko željenog vodstva. Još jednom je izvrsno proigran Dino Ćorić, koji pravovremeno utrčava i efektno lobuje Avdukića za zasluženih 1:0 domaćeg sastava.

U 65. minuti Dujaković je srušio Menala u kaznenom prostoru te je sudac Mujić pokazao na ”bijelu tačku”. I upravo u tom trenutku Pecara je utonula u mrak. Nakon što je upaljen agregat utakmica se mogla nastaviti te je siguran iz jedanaesterca u 79. minuti bio Dejan Čabraja. Do kraja susreta ”nebo se otvorilo” iznad Pecare te su uvjeti za igru bili jako loši, a sudac Mujkić produžio je zbog tih razloga utakmicu samo dvije minute.

“Kao što sam najavio ranije, dobar protivnik koji teži igri. Bili smo bolji i i zasluženo poveli 1:0. Nesvjesno smo se povukli u drugom poluvremenu, dosta dobro smo tu fazu iskontrolirali, a jedanaesterac je bio postojeći. Zabili smo pogodak i otišli na 2:0”, rekao je trener Goran Sablić.