25.5.2019

Darko Vojvodić: Sve osim pobjede ne dolazi u obzir

Objavljeno : 27-04-2018 13:35h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Fudbaleri Borca u subotu od 19 časova dočekaće ekipu Mladost Doboj Kakanj u meču sedmog kola lige za opstanak. Pobjedom bi Banjalučani napravili odlučujući korak ka opstanku u Premijer ligi BiH.

Utakmica između Borca i Mladosti DK bila je pod upitnikom zbog dugovanja Borca prema Fedoru Predragoviću i Vuleta Trivunovića, međutim i daj problem je riješen i crveno-plavi i njihovi protivnici će sutra istrčati na teren.

“Mimo ovih problema koje ima klub nas sutra čeka osnovni problem, a to je Mladost Doboj Kakanj, koju nismo pobijedili, tačnije, tri puta smo izgubili od njih. Za nas jako važna utakmica, pogotovo nakon Zenice gdje smo napravili odličan rezultat i pobjeda protiv Mladosti bila bi potvrda jedne uspješne serije. Što se tiče mene lično i igrača, sve osim pobjede ne dolazi u obzir“, poručio je karizmatični trener Borca iz Banja Luke, Darko Vojvodić.

On je rekao da je ekipa Borca spremna za meč i pozvao publiku da se vrati.

“Pozivam sve one koji vole klub da sutra dođu jer nam je podrška sutra jako bitna. Želimo da što prije obezbijedimo opstanak. Rekao sam kada sam i došao, svjedoci ste da smo jedno vrijeme mi bili na tapetu i da nismo reagovali na vrijeme ko zna šta bi bilo. Svi smo bili skupa, na istom i nadam se da ćemo obezbijediti opstanak sutra naveče”, rekao je Vojvodić.

Trener Borca neće moći da računa na Ojdanića zbog kartona.

“Umjesto Ojdanića opet će igrati Puzigaća, koji je odigrao odličnu utakmicu. Moram da pohvalim Petra Kunića, to je momak koji me jako pozitivno iznenadio. Kada sam došao imao sam skroz drugačiju percepciju o njemu. Radi se o sjajnom igraču. Odigrao je sjajnu utakmicu, nadam se da će nastaviti golgeterski učinak. Moram istaći i da Veselinović svaku utakmicu igra povrijeđen, on ne trenira do četvrtka, onda počne da trenira i igra na svoju odgovornost. Ima strašnu povredu lože, ali igra. I ta činjenica govori koliko je momcima stalo da ovo sve uspješno završimo“, istakao je Vojvodić.