23.10.2018

Bivši reprezentativac BiH preuzeo Krupu na Vrbasu!

Objavljeno : 11-06-2018 17:17h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

FK Krupa promovisao je novog trenera Branislava Krunića, a predsjednik kluba Draško Ilić istakao je da se nada da će ovo biti dugoročna saradnja.

Branislav Krunić zahvalio se na ukazanom povjerenju:

– Želio bih da se zahvalim rukovodsvu Krupe koje mi je pružilo šansu. Nadam se da ćemo uspjeti da napravimo dobru saradnju i nadam se da ćemo uspjeti da sprovedemo sve planove. Prvenstveno imamo dva cilja, a to su afirmacija mladih igrača i plasman od petog do osmog mjesta. U stručnom štabu će, zajedno sa mnom, biti Petar Kručubić, Miroslav Balaban, Mirando Petrić i Marko Mazalica. Ono što će sada uslijediti jeste analiza postojećeg stanja, tako da ćemo u narednom periodu dati konkretne prijedloge kada su u pitanju pojačanja – rekao je Krunić koji je potvrdio i pisanje portala srpskainfo da će u Krupu iz Željezničar sport tima preći dva fudbalera, Bojan Marković i Dejan Bosančić.

– Dug period radim sa mladim igračima, i sigurno da ima ih ima mnogo na Predgrađu. Prednjače svakako Bosančić i Marković i mislim da oni mogu igrati u Premijer ligi – dodao je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Krupe takođe je izuzetno zadovoljan zbog dolaska Krunića.

– Čekali smo da u predhodnom klubu Branislav završe svoje obaveze, naši razgovori traju duže i on je s razlogom naš izbor za šefa stručnog štaba. Počev od igračkih dana, internacionalne karijere, činjenice da je stekao uslove za profi licencu opredijelili su nas za ovaj izbor. Svakako je da je i Branislavovo viđenje kako bi klub trerbalo da funkcioniše doprinijelo do toga da započnemo saradnju. Postavili smo i Branislavu i njegovom stručnom štabu, da formiraju tim za naradnu sezonu, a u narednim danima očekujemo i spesak želja kada su u pitanju pojačanja. Krupa ima nekoliko kvalitetnih igrača, a sada očekujemo prijedloge novog šefa stručnog štaba. Mi smo isplanirali kretanja našeg kluba, tačno znamo gdje vidimo sebe u Premijer ligi. U prethodne dve sezone, plasmanom u Ligu za šampiona skrenuli smo pažnju na sebe, a nadam se da ćemo se u tom pravcu kretati i u budućnosti – rekao je predsjednik Krupe, Draško Ilić. Fudbaleri Krupe do 30. Juna radiće na svom terenu, a nakon toga sele na pripreme na Zlatibor.