20.2.2020

BAKA U SVOM STILU: Imate vidovnjake u našoj ligi!

Objavljeno : 17-05-2019 12:32h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Trener Zrinjskog Blaž Slišković najavio je sutrašnji meč sa Tuzla City.

“Teško da se čudo desi. Imate ‘vidovnjaka’ u našoj ligi, koji dva kola prije kraja već čestitaju prvo mjesto. Tako da ti ‘vidovnjaci’ znaju nešto više nego mi. Čuda nema, kada netko dva kola prije kraja čestita Sarajevu na titulu, što se mi onda možemo nadati čudu”, kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Blaž Slišković uoči dva posljednja kola u Premijer ligi u koja njegova momčad ulazi s tri boda zaostatka za vodećim Sarajevom.

“Bez obzira što smo i dalje matematički u igri za obranu naslova, orijentirani smo na sutrašnju utakmicu da odigramo što kvalitetnije. Želimo iz tog susreta izaći kao pobjednici, da osvojimo tri boda. Nećemo se osvrtati i razmišljati o utakmici između Sarajeva i Zvijezde, nismo opterećeni time. Ekipa je spremna da sutra pokaže svoj maksimum, jer smo i prije utakmice u Zenici rekli da ove tri posljednje idemo osvojiti maksimalan broj bodova, i ne osvrćemo se na ono što će se događati na drugim utakmicama”, istaknuo je Slišković i dodao:

“Cilj smo ostvarili u Zenici osvajanjem tri boda. Sutra nas očekuje protivnik koji je prije tjedan dana porazio Sarajevo i sigurno pokazao određenu kvalitetu i snagu. Mišljenja sam da u ovom trenutku imamo veći sportski motiv nego naši gosti i da ćemo to iskoristiti, te pred domaćom publikom ostvariti pobjedu i na taj način se zahvaliti svim navijačima koji sutra dođu na utakmicu”.

Trener Zrinjskog može računati na sve nogometaše osim Slobodana Jakovljevića koji još odrađuje suspenziju zbog kartona.

“Prvi put od devetog mjeseca prošle godine imamo u kadru sve zdrave igrače. Jakovljević i dalje odrađuje kartone, a svi ostali igrači su zdravi. Šovšićeva ozljeda zbog koje je izašao u Zenici je sanirana, radio je na posljednjem treningu. Praktički imamo 25 igrača na raspolaganju, i vidjet ćemo tko će biti među 18 i tko će započeti utakmicu”, naglasio je Slišković.

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Citya igra se u subotu u 17 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.