27.1.2020

‘AMAR OSIM SHOW’: Mbappe je brži od mog psa!

Objavljeno : 26-07-2019 16:13h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Željezničar će u okviru 2. kola BHT Premijer lige BiH gostovati Mladosti, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Mladen Veselinović.

– U odnosu na prošlu utakmicu protiv Borca, sada ćemo promijeniti najmanje dvojicu igrača jer ne igraju Bogičević i Bojo. Sipović se vraća i bit će u kombinaciji za Mladost.

“Nekada smo mogli igrati 90 minuta, ali to je nekad bilo. Ne znam hoćemo li moći to napraviti od ove ekipe. Zaboravite da će naše ekipe biti spremne kao ekipe iz Evrope. Stvar je u materijalu. Veselinović naprimjer nikada neće moći englesku Premier ligu igrati. Ne može trčati dovoljno i slično. Neće ga niko platiti što je lijep i što ima lijepe zube. Igrači koji se toliko plaćaju su zvijeri. Naprimjer, Mbappe je brži od mog psa”, rekao je Osim,

– Mladost je sigurno kvalitetna ekipa, ja ne mogu obećati da ću preuzeti dogovornost i postići pogodak, ali ću raditi za ekipu i dati maksimum. Sigurno da ću pokušati da to riješim, da li uz pomoć saigrača ili sam, kazao je Veselinović.