22.11.2019

Amar Osim: Očekujem neku otvorenu utakmicu!

Objavljeno : 17-05-2019 12:49h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Sarajevski Željezničar će u okviru 32. kola BHT Premijer lige BiH dočekati zenički Čelik, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Anel Šabanadžović.

– Sinan je povrijedio zadnju ložu. Ima malo istegnuće i neće moći igrati zadnje dvije utakmice. Pavić je također povrijeđen i Stanić ima kartone. Igrat će mali Bajić na beku. Ostali će igrati kao i do sada. Mislim da se Čelik neće braniti. Očekujem neku otvorenu utakmicu. Oni imaju tim koji se ne zna specijalno braniti. Imaju igrače u napadu dobre i šteta bi bila da se oni brane. Očekujem otvorenu utakmicu. U jesenjem dijelu kada je bilo 3:2 je tako bilo. Nadam se da će biti dobra utakmica za gledaoce, istakao je Osim.

– Sigurno mi je žao što će ovo biti posljednja utakmica na Grbavici. Odlazim, ali Želji želim sve najbolje u narednom periodu. Želimo ovu utakmicu slaviti i oprostiti se od navijača pobjedom. Atmosfera u ekipi je dobra, očekuje nas odličan teren, rasterečen protivnik i nadam se dobroj utakmici, kazao je Šabanadžović.