14.11.2019

Omladinski pogon HNK Višići žari i pali Hercegovinom

Objavljeno : 05-07-2017 19:12h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Mladi nogometaši HNK Višiči već tradicionalno pružaju odlične igre, pogotovo na ljetnim malonogometnim turnirima, piše višićki portal.

Ono što je zabrinjavajuće je to da bi ova generacija (2006. godište) mogla prestati s radom u našem klubu, koji nema kadetskog i juniorskog uzrasta, pa će se ovi dječaci morati snalaziti u drugim klubovima čapljinske općine, odnosno NK GOŠK-u i HNK Čapljina ili će pak preko granice u NK Neretva Metković ukoliko se nešto ne promijeni. Ali vratimo se ipak na vedrije teme i njihove uspjehe, a ljeto i turniri su tek počeli. Generacija 96.’ nastupila je na sedam turnira i svih sedam je osvojila (o nekim smo već pisali).

Ljetna sezona malonogometnih turnira za naše omladince počela je u Rodoču, gdje su u finalu dobili NK Sloga Ljubuški rezultatom 3:0, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Burić, prenosi portal visici.com

Zatim su uslijedile sportske igre mladih u Mostaru, gdje su u finalu sa visokih 6:0 pobijedili ekipu SF Donja Mahala, a ovaj uspjeh omogućio im je plasman na završnicu sportskih igara mladih u Sarajevu.

Na netom završenom malonogometnom turniru Modrič 2017. također su u finalu uvjerljivo slavili protiv ekipe Škola nogometa “Limači” Čapljina (5:1).

Trenutno nastupaju na tradicionalnom malonogometnom turniru u Stocu, te im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima. I naravno, glavni konstruktor ovoga “stroja” je njihov dugogodišnji trener i bivši igrač HNK Višići Josip-Ilija Kalfić, kojem također želimo sve najbolje s ovom, ali i budućim generacijama naših mladih nogometaša.

Svakako treba istaknuti i to da je ovo jedna lijepa reklama našega mjesta, pogotovo što uz nogometno umijeće naši mladi nogometaši pokazuju i manire dobrog ponašanja, stoji u saopćenju lokalnog portala iz Višića.

Tagovi: HNK ViA?iA�i