18.10.2019

‘Na Koševo idemo čvrsto i muški po što bolji rezultat!’

Objavljeno : 07-05-2019 12:45h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Nogometaši Širokog Brijega u srijedu igraju prvu utakmicu finala Kupa BiH u Sarajevu protiv istoimenog protivnika. Tim povodom u press centru na stadionu Pecara održana je konferencija za medije na kojoj se obratio trener Plavo-bijelih Makedonac Goce Sedloski.

‘Veliko je zadovoljstvo, a ujedno i velika obveza predstaviti se u što boljem izdanju u finalu Kupa. Ova prva utakmica finala bit će u mnogo čemu različita od one koju smo prije dvadeset dana igrali na Koševu. Sarajevo će biti kompletno, jače za Stanojevića i Rahmanovića, kao domaćini su favoriti, ali ovo je ipak samo prvih 90 minuta’, kazao je u uvodu Sedloski.

Dodao je kako se Široki na Koševo ide nadigravati, postaviti čvrsto i muški, pokazati karakter i volju te na taj način pokušati ostvariti što bolji rezultat za uzvrat za sedam dana na Pecari.

Rezultat koji bi ga zadovoljio Sedloski nije želio precizirati, ali je kazao kako bi “bilo odlično postići gol”.

Detaljnije taktiku nije želio otkriti novinarima, istaknuvši tek kako ima određenu viziju i da će Široki “pokušati kontrolirati utakmicu i iskoristiti eventualne pogreške protivnika.”

Sarajevo je jako dobra momčad i gotovo da i nema neku slabu stranu. Obje momčadi se odlično poznaju i odlučivat će trenutačna inspiracija pojedinaca, smatra trener Širokobriježana.

Utakmica se igra u srijedu 8. maja s početkom u 18 sati na stadionu “Asim Ferhatović Hase” na Koševu uz izravan prijenos na kanalu Arenaposrt.

Glavni sudac utakmice na Koševu bit će Dragan Petrović iz Banja Luke, koji je sudio i prošlu ligašku utakmicu ovih dviju momčadi.