16.12.2019

Miše: Zrinjski je bolja momčad od Spartak Trnave!

Objavljeno : 17-07-2018 11:26h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

U prvom susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka nogometaši Zrinjskog poraženi su s 1:0 na gostovanju kod Spartaka u Trnavi.

Mostarci su u Slovačkoj prikazali igru koja ne može zadovoljiti njihove simpatizere, a toga su svjesni u stručnom stožeru uoči uzvratne utakmice.

“Naravno da nismo zadovoljni rezultatom prve utakmice u kojoj smo imali do 70. minute povoljan rezultat od 0:0. Nažalost, došlo je do isključenja Frane Čirjaka i to nas je dosta poremetilo u našim zamislima. Rezultat je aktivan, 1:0 nije nenadoknadiv rezultat. Ono što mi daje zapravo, što mi daje nadu da ćemo odigrati ovdje potpuno drugačiju utakmicu je da u Trnavi nismo bili na svojih 100 posto. Nismo bili ni na 70 posto. Neki igrači su nam ostali dužni u ovoj utakmici, i mislim da ti igrači imaju sutra priliku pokazati i dokazati da ekipa Spartaka nije bolja od Zrinjskog, dapače da je Zrinjski bolji od Spartaka. Napravit ćemo sve što je u našoj moći i ostaviti srce na terenu, pokušati kvalitetnom igrom pobijediti i plasirati se u drugo pretkolo”, poručio je na konferenciji za novinare trener Ante Miše i dodao:

“Rezultat je neugodan, ali sigurno nećemo grlom u jagode. Koliko god netko želio da mi napadamo. Imali smo i tamo četiri napadački orijentirana igrača. Todorović, Bilbija, Filipović i Aćimović su četiri igrača koja mogu probiti svaku obranu. Morat ćemo više riskirati, ali ćemo morati biti kompaktni u svim linijama, i naravno iskoristiti prvu priliku. Naša misao vodilja je postići pogodak što prije. Uz našu vjernu publiku od kojega očekujem dolazak u velikom broju, uz naše Ultrase, očekujem jednu utakmicu u kojoj će doći do izražaja karakter, homogenost, kolektiv, a na kraju će iskočiti pojedinac”.

Utakmica Zrinjski – Spartak Trnava igra se u srijedu u 19 sati uz direktan prenos na Arena Sport TV-u koja je prenosila i meč iz Slovačke.