26.3.2019

Ante Miše: Primarni cilj je postići gol u Slovačkoj

Objavljeno : 09-07-2018 13:22h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Prvaci Slovačke i BiH, Spartak iz Trnave i Zrinjski iz Mostara, u srijedu od 18 sati igraju prvu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka, a voljom ždrijeba Slovaci su domaćini u tom prvom susretu, koji će inače biti odigran bez prisustva publike budući da je slovački klub sankcioniran zbog nereda svojih navijača prilikom zadnjeg europskog nastupa.

Trener mostarskih Plemića Ante Miše prije današnjeg putovanja u Slovačku izrazio je optimizam pred utakmicu u srijedu.

“Zadovoljan sam određenim pripremama jer ono što smo planirali, sve smo i napravili. Poslužilo nas je vrijeme, pogotovo u Sloveniji gdje smo odradili taj bazični dio priprema. Imali smo dobre protivnike koji su nam bili idealna provjera za utakmicu protiv Spartaka iz Trnave. Znači, to su ekipe koje su slične po kvaliteti i fizičkoj snazi i te utakmice su pokazale da se mi s pravom možemo nadati prolasku u drugo pretkolo”, istaknuo je Miše.

Ante Miše se za put u Slovačku odlučio za 19 igrača, jer su od 24 prijavljena otpala njih petorica, a to su vratar Bruno Šutalo, branič Matej Rodin, veznjaci Samir Bekrić i Kristijan Stanić, te napadač Amer Bekić.

“Pošto je Zrinjski prvak i ekipa koja igra napadački nogomet, primarni cilj je ostvariti dobar rezultat i postići gol, a po mogućnosti i više od jednog gola, jer s golom i bez gola to je drugačija priča”, naglasio je Miše.

Mostarski ‘Plemići’ su na put u Slovačku otišli u ponedjeljak u 11:15 sati, prvo autobusom u Sarajevo, zatim u 15:10 lete redovnom zrakoplovnom linijom u Beč, nakon čega ih čeka nova vožnja autobusom od austrijske prijestolnice do 120 km udaljene Trnave.